lunes, 20 de febrero de 2017

CURS D'ESCALADA A LA ROCA

Bon dia escaladors/es!

Hem planejat un nou curs adreçat a adquirir recursos per escalar vies equipades de IV grau, en primer de cordada. La durada serà de dos dies a jornada completa a la muntanya, exactament a Cavallers.

DISSABTE 5 I DIUMENGE 6 DE NOVEMBRE.

Tots aquells que us interessi passeu a fer la inscripció al taulell de l'entrada del rocòdrom!.
Resultat d'imatges de zona d'escalada cavallers

LA NOSTRA CAFETERIA

Com molts de vosaltres sabeu... 


Disposem d'un bar-cafeteria integrat a la sala on et podràs relaxar i gaudir de les increïbles vistes a les nostres instal·lacions, obert a tot el públic que vulgui gaudir d'un moment agradable i conèixer de primera mà el món de l'escalada. 
I, a més a més, comptem d'una àmplia terrassa exterior situada en una zona tranquila i recollida des d'on podràs continuar gaudint de l'entreteniment interior a través d'una gran vidriera. 

I per si encara et sembla poc, pots aparcar gratuïtament en una extensa zona i connecta't gràcies a l'accés a Internet Wiffi.  
Per més comoditat encara, aparca gratuïtament en una extensa zona i connecta't gràcies a l'accés a Internet Wifi.

jueves, 16 de febrero de 2017

CLASSES D'ESCALADA PER A NENS I NENES!

Estas buscant rocòdrom on s'imparteixin classes d'escalada per a nens?
La nostra escola d'escalada infantil està dirigida a nens i nenes de entre 6 i 12 anys. En aquesta edat ja està totalment desenvolupat el sistema motor i tenen la força suficient per realizar les activitats en el plafó de l'escalada. 
Les activitats extraescolars per nens s'imparteixen els dilluns i dimecres de 17:45 a 19:00 hores i els divendres, de 18:00 a 19:00.

El número màxim d'alumnes per classe serà de 10, per a que el professor pugui donar un tracte personalitzar a cada un d'ells.

Actividades Extraescolares de escalada
Perquè apuntar a un nen o nena a classes d'escalada?
El primer i el més important es que els nens es puguin divertir mentres practiquin l'esport, però a més a més d'ajudar a passar una bona estona, la escalada ofereix molts beneficis als nens que la practiquen:
- Millora el seu rendiment muscular, flexibilitat, coordinació i balanç.
- L'escalada també construeix autoconfiança, al ser una experiència que reporta molts sentiments positius, com el orgull, la superació i la satisfacció.
- Ajuda a incrementar la capacitat de concentració i la creativitat dels alumnes, gràcies a la superació dels retos continus.
- Beneficia el nivell relacional i de colaboració entre alumnes. Per resoltre molts dels retos que el professor plantejarà als alumnes en el plafó d'escalada, els nens hauran de treballar en equip i ajudar-se els uns amb els altres.


MONKEY SPACE




"MONKEY SPACE" és una nova estructura de tres dimesions donada a revolucionar els entrenaments. Autoportant, amb base cuadrangular i ultra modulable, bé acompanyada de diferents tipus d'agafaments i accessoris per personalitzar els recorreguts. "Monkey Space" ofereix possibilitats de posibilitats d'entrenament infinites" en un entorn segur i ergonòmic.


Gràcies al seu sistema de fixacions assegurades, cada agafament i cada volum pot ser canviat de lloc en tan sols uns segons i sense la necessitat de cap herramenta. Aquesta gran facilitat ofereix la possibilitat de idear i realitzar una varietat infinita de recorreguts en tota la superfície de "Monkey Space" fent servir les seves parets laterals, el sostre i els seus accessoris en suspenció. 

Cada usuari pot d'aquesta manera, inventar, provar i disfrutar al seu gust, sigui qual sigui el seu nivell: així com evolucionar amb completa llibertat.


Som-hi! Tots a provar-ho!